Dustin Visser

Dustin is van origine een judoka maar viel voor het grondgevecht in de BJJ. Al op vroege leeftijd heeft hij geleerd met een Gi (judopak of BJJ pak) om te gaan en combineert zowel Judo als BJJ in zijn lessen. Hij geeft op de donderdagen les en wil met zijn manier van lesgeven, als fanatieke Brown-Belt, de deelnemers meerdere aspecten van BJJ aanreiken.

Floris Barthélemy

Als mede-eigenaar en als Brown-Belt atleet, ziet hij graag dat er met veel plezier wordt getraind onder begeleiding van de bovenstaande JJF Haarlem coaches. De deelnemers trainen al jaren met elkaar en streven ernaar om zowel elkaar, de huidige leden als de toekomstige JJF Haarlem leden en BJJ-beoefenaars skills voor het leven mee te reiken.
Martijn Gademan
Martijn is de head-coach van JJF Haarlem en beoefent de sport al meer dan 12 jaar. Als BJJ-Black belt heeft hij de leiding over de groep en is onder andere verantwoordelijk voor de graduatie. Zijn kracht ligt in het aanreiken van de basisprincipes van de sport. Als meervoudig Europees en wereldkampioen begeleidt hij tevens de wedstrijd atleten. Op de woensdagen zal je Martijn voor de groep zien staan.

Niels Jansen

Niels is Docent Rechten aan de UVA, echter zijn passie ligt in het bewegen. Surfen, skateboarden maar vooral BJJ. Als Brown-Belt staat Niels op de dinsdagen voor de groep. Met als accent om op een ontspannen manier met je lichaam om te leren gaan waarin het niet gebruiken van kracht maar meer souplesse en behendigheid.

Nick Matthew

De maandagen geeft Nick de Grappling lessen voor zijn rekening. Nick is een gepassioneerd Purple-Belt in BJJ maar zijn hart ligt duidelijk in het No-Gi spel. De regels zijn net iets anders dan bij BJJ maar er zijn veel overeenkomsten.

Remko West

Remko is de vaste invaller voor de BJJ-Teens op de zaterdag en staat vaak samen met Sanne op de mat. Ook Remko is een Purple-Belt en beoefent BJJ al jaren zowel in Nederland als in het buitenland. 

Sanne Groot

Sanne geeft iedere zaterdag de BJJ-Teens. Met veel passie en enthousiasme staat Sanne voor deze groep van jonge beoefenaars. Sanne is  naast een Brown-Belt ook directeur van een basisschool en heeft hierdoor de beste papieren om deze groep de beginselen van BJJ bij te brengen.

Wil je onze lidmaatschap opties zien?

Click here